SE
Schneider Electric

Schneider Electric lanserar en ny serviceportfölj för att tackla dagens och morgondagens utmaningar

Schneider Electric lanserar en ny serviceportfölj för att hjälpa dig som kund att bemöta dagens och morgondagens utmaningar, med allt från skenande energikostnader, ökade krav från hyresgäster, nya direktiv och ambitiösa hållbarhetsmål.

Vår nya portfölj är utformad för att hjälpa fastighetsägare att välja rätt tjänst i olika skeden av byggnadens livscykel: under konstruktion, under drift samt under renovering av byggnaden.

  • Konstruktion: Vi tillhandahåller expertis för att fastighetsägare ska kunna välja rätt teknik och service för att effektivisera sina byggnader. Tjänsterna är anpassade för byggnadens behov och inkluderar bland annat molnbaserade lösningar för fastighetsautomation, energihantering och Microgrid.
  • Drift av byggnader: Vi erbjuder ett brett urval av digitala tjänster som gör det möjligt för fastighetsägare att genomföra exakta mätningar och övervakningar i realtid, analysera och agera effektivt samt rapportera enkelt. Allt detta säkerställer lägre driftskostnader och ger full insyn i byggnadens data, samt minskad energianvändning under hela byggnadens livscykel.
  • Renovering: Vi utökar även vårt utbud av tjänster som syftar till att modernisera byggnader. En av de nya tjänsterna är energirådgivning för att optimera byggnadens energiflöden, vilket hjälper fastighetsägare att avsevärt minska byggnaders energianvändning. Genom att hålla byggnadstekniken och utrustningen uppdaterad säkerställs framtidssäkra, cybersäkra och digitalt öppna system som bemöter framtida krav.

Med Schneider Electric som leverantör och rådgivare får du hjälp och vägledning för att göra dina byggnader mer energieffektiva och hållbara – från planering till implementering. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så kontaktar vi dig!

SE