SE
Schneider Electric

Minska din elförbrukning i hemmet med våra tips!

Det är stort fokus på energiförbrukning och ökade kostnader och det vill vi hjälpa till att optimera så att hemmet förbrukar så lite el som möjligt. Genom att registrera dig för vårt nyhetsbrev som kommer skickas ut varje månad kommer du få olika tips om hur du sänker elförbrukningen.

Vi kommer dela generella tips för minskad elförbrukning samt djupdyka mer i smarta hem-systemet Wisers energihantering som uppgraderas i februari. Då kommer det läggas till en omfattande del som vi kallar för Energicenter. Det innebär att du kommer få en betydligt bättre koll på din förbrukning samt får personliga råd som bidrar till att du kan sänka förbrukningen ännu mer.

Du registrerar dig genom att fylla i uppgifterna till höger. Är du privatperson lägger du in din privata mailadress (även om det står jobbmail i formuläret). Observera att det är viktigt att du fyller i alla uppgifter. Är du privatperson hittar du det valet näst längst ned i listan i fältet där du ska svara på vilken yrkesroll du har.

I sista fältet där det står Anmäl dig till vårt nyhetsbrev måste du svara ja på för att vi ska kunna skicka nyhetsbreven till dig. Observera att du endast registrerar dig till att få nyhetsbrevet för Energihantering via denna registrering och det kommer som sagt skickas ut ett nyhetsbrev i månaden.

Content Section Image Alter Text
SE