NL
Schneider Electric

Voorkom uitval en verleng de levensduur van uw elektronische componenten

Het belang van een effectieve klimaatregeling voor uw industriële behuizingen

Industriële behuizingen en elektronische apparatuur worden continue blootgesteld aan de verschillende seizoensinvloeden. Een juiste klimaatregeling in uw behuizingen is belangrijk om de continuïteit van uw kritische processen te garanderen. Een effectieve klimaatregeling vermindert het risico op beschadiging en minimaliseert uitval. Het diagnosticeren en stabiliseren van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid in uw behuizingen is dan ook van vitaal belang voor het beschermen van de levensduur van uw elektronische componenten en apparatuur.

Met de geïntegreerde oplossingen van Schneider Electric bent u beschermd

De volledig geïntegreerde oplossingen van Schneider Electric combineren intelligente en thermische ontwerpsoftware met een uitgebreid assortiment duurzame oplossingen om de temperatuur en vochtigheid in uw behuizingen te bewaken, te regelen en in evenwicht te houden. Dankzij diagnostische software tools kunnen nauwkeurig de werkelijke omgevingscondities, temperatuurontwikkeling, vochtigheids- en dauwpuntniveaus binnen en buiten uw behuizingen worden bepaald. Met behulp van thermische software tools worden vervolgens deze gegevens geanalyseerd en brengt de software een advies uit voor de meest efficiënte oplossing voor klimaatregeling (verwarming, beluchting en ventilatie of een combinatie).

Live webinar: is uw behuizing klaar voor de winter?

Op donderdag 14 oktober 2021 organiseert Schneider Electric een online webinar over het belang van een effectieve klimaatregeling voor het beschermen van uw industriële behuizingen en elektronische apparatuur. Tijdens deze webinar bespreken we uitgebreid de invloed van wisselende temperaturen en vocht en hoe u met behulp van diagnostische en thermische software de meest efficiënte oplossing voor klimaatregeling kunt bepalen. Zo bent u er van verzekerd dat uw behuizingen en apparatuur optimaal zijn beschermd tegen storingen en uitval en kunt u de continuïteit van uw processen blijven garanderen.

Wilt u meteen aan de slag? Na afloop van de webinar kunt u als deelnemer direct en geheel vrijblijvend een advies, training of diagnostische service aanvragen.

We gaan om 10.00 uur van start! Bent u er bij? Na inschrijving ontvangt u een e-mail met verdere informatie en de link naar de webinar.

NL