FI
Schneider Electric

Schneider Electricin Energiatehokkuuspalvelut

Nyt on aika laittaa kiinteistösi toiminta optimikuntoon! Vaihtoehtoina on neljä erilaista palvelukokonaisuutta joiden avulla kiinteistöissä voidaan saavuttaa merkittäviä energiansäästöjä.

Energiatarkastus

Haluatko tehdä kiinteistöstäsi entistä energiatehokkaamman? Schneider Electricin energiatarkastuksen avulla voit sen tehdä. Energiatarkastus on kiinteähintainen palvelu, jossa käydään talotekniikka läpi energiatehokkuuden näkökulmasta.

Energiatarkastukseen kuuluu toimilaitteiden, asetusarvojen ja aikaohjausten, lämmöntalteenottojen sekä tarpeenmukaisten ohjausten tarkastus. Tarkastus on suositeltavaa tehdä paikan päällä, mutta se voidaan tehdä myös etänä.

Älykäs lämmityksen säätö

Schneider Electricin älykäs lämmityksen säätö parantaa lämmityksen toimivuutta, antaa tasaiset sisäilmaolosuhteet ja parantaa energiatehokkuutta. Älykäs lämmityksen säätö ottaa huomioon tarpeenmukaisuuden ja sääennusteen, jonka avulla voidaan huomioida ulkoilman lämpötila ja kosteus, auringonsäteily sekä tuulen voimakkuus. 


Energiaruuvi


Energiaruuvin avulla voit rajoittaa kiinteistön taloteknisiä laitteita poikkeustilanteissa yhdestä paikasta koko kiinteistöön kerralla. Rajoitus on mahdollista tehdä sähkön tuntihintaan perustuen tai manuaalisesti tai aikaohjelmalla. Energiaruuvi mahdollistaa myös sähköisten laitteiden hallitun sammutuksen ja käynnistyksen mahdollisten sähkökatkojen ajaksi. Se ennalta ehkäisee sähköisten komponenttien vaurioitumisen riskiä sekä mahdollisia jäätymistilanteita.


Power Monitoring Expert ja Energiansäästösopimus


Power Monitoring Expert maksimoi sähköverkon luotettavuuden ja käyttötehokkuuden. PME (Power Monitoring Expert) auttaa isojen ja sähkökriittisten kiinteistöjen ylläpitoa analysoimaan, etsimään vikoja ja tekemään tietoisia päätöksiä sähkönjakelujärjestelmään liittyen.

Sähköjärjestelmän digitalisointi ja siihen liitetyt energianmittaus- ja analysointilaitteet tuottavat tarkkaa dataa päätöksenteon pohjaksi. Olemassa olevaan sähköjärjestelmään voi lisätä mittauslaitteen hyvin kohtuullisilla kustannuksilla, ja kokonaisuutta voi päivittää energianhallintaratkaisulla.


Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä ja voimme yhdessä katsoa juuri sinun kiinteistöllesi sopivan energiatehokkuuspalvelun.
FI