FI
Schneider Electric

Esmi -paloilmoitinjärjestelmät
Syvempää osaamista - enemmän säästöä

Nämä tiedot tarvitset kun suunnittelet kohteeseen Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmää. 

Paloilmoitinjärjestelmän suunnittelijan on lakien, asetusten, määräysten ja ohjeiden lisäksi tunnettava myös sen järjestelmän erityispiirteet, jolle suunnitelmaa on tekemässä. Asiantuntijamme ovat koostaneet hyödyllisen tietopaketin paloilmoitinsuunnittelun tueksi. 

Tästä tallenteesta saat selkeän kuvan Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmän suunnittelussa huomiotavista asioista. Ja kuulet, miten suunnitelmalla voi vaikuttaa projektin kustannuksiin, sekä miksi paloilmoitinkeskukselle kannattaa tuoda yhteyspiste internettiin. 


Tallenteen sisältö:

Esmi Sense FDP keskukset
- Keskuksen valinta, kokoonpano ja laajennettavuus

Järjestelmän toiminta
- Yksittäiset keskukset ja verkotettu järjestelmä. 
- Miten rakennetaan useammasta keskuksesta koostuva verkotettu järjestelmä.

Mitä silmukkaan voidaan liitettää ja miten
- Palo-ovet
- Sprinkleri
- Palokellot
- Konventionaaliset silmukat

Valintatyökalut ja silmukan mitoitus
- Silmukkaan liitettävien laitteiden maksimi määrä, kaapelointipituudet ja tarvittavan akuston koko
- Ilmaisimet ja niiden valinta

Suunnittelijan tietopankki
- Uusi web-portaali suunnittelijan tueksiTallenteen esitykset pitivät Schneider Electricin paloilmoitinjärjestelmien asiantuntijat Anssi Liski ja Maunu Suttinen. 

Anssi on toiminut pitkään ESMI paloilmoitinjärjestelmien tuotepäällikkönä. Tiivis yhteistyö tuotekehityksen ja viranomaisten kanssa pitävät ajan tasalla järjestelmän kehittymisestä, lainsäädäntöjen vaatimuksista ja paloviranomaisten tarpeista.

Anssi Liski | Offer Manager | [email protected]Maunu toimii asiantuntijana kiinteistöjen automaatioratkaisuihin keskittyvässä suunnittelutiimissä ,jossa on erikoistunut paloilmoitinjärjestelmien suunnitteluun. Osallistuminen erilaisiin projekteihin on antanut vahvan käsityksen parhaista käytännöistä erilaisissa ympäristöissä. 

Maunu Suttinen | Suunnittelija | [email protected]Lisää paloturvallisuusratkaisuista löydät verkkosivuiltamme https://www.se.com/fi/fi/work/campaign/esmi-sense/

FI