FI
Schneider Electric

Nopeaa, räätälöityä liikkeenhallintaa

Tästä nauhoitteesta näet miten voit hyödyntää maksuttomia mitoitus- ja konsultointipalvelujamme ja saat niiden avulla räätälöidyn, pitkän elinkaaren kokonaisratkaisun liikkeenhallintaan. Ratkaisun osana ovat avoimet API-rajapinnat, joilla varmistetaan mahdollisuus etävalvontaan, pilvipalveluihin sekä integrointi omaan IT-alustaan. 

Asiantuntijamme esittelevät mielenkiintoisen kokonaisuuden oman "lentäväleikkuri" -portaalirobottimme kautta. Näet, miten dataa kerätään ja hyödynnetään tietoturvallisesti. Lisäksi näet, miten lisätty todellisuus varmistaa robotin turvallisen ja tehokkaan huollon.

Tämä nauhoitteen kautta saat

  • Kuulet kustannustehokkaasta palvelusta toteuttaa liikkeenhallintaratkaisut tehdasräätälöintinä.
  • tiedot, miten liittää portaalirobotti pilveen ja mahdollistaa elinkaarenhallinta kustannustehokkaasti etävalvonnalla.
  • hyödylliset vinkit, miten yksinkertaisella visuaalisella mallilla (digital twin) ratkaiset esimerkiksi automaattivaraston pullonkaulat sekä nopeutat käyttöönottoa.
  • tietoa työkaluista, joilla mitoitetaan: servot, lineaarijohteet sekä portaalirobotit

Jos liikkeenhallintasovellus ei ole toteutettavissa standardiratkaisuilla, on laitevalmistajalla edessään manuaalinen mitoitus- ja mekaniikkatyö. Luotettava ja kustannustehokas vaihtoehto on liikkeenhallintaratkaisun tehdasräätälöinti lisättynä ensiluokkaisella konsultoinnilla ja palvelulla. 

Lähetyksessä hyödynnettävä ratkaisukokokonaisuus pohjautuu Lexium -tarjoamaan, joka on kehitetty kattavalle joukolle liikkeenhallintaa vaativia koneita pakkaamisessa, materiaalinkäsittelyssä, elektroniikassa sekä elintarviketuotannossa. Lexium-servomoottorit, integroidut servomoottorit, servovahvistimet, lineaarijohteet sekä portaalirobotit ovat suunniteltu automatisoimaan yhden akselin ja korkean suorituskyvyn moniakseliset konesovellukset, jotka vaativat nopeaa liikettä ja tarkkaa paikoitusta. Synkronoinnissa ja IT/OT rajapintojen rakentamisessa osaksi koneen ohjausta hyödynnämme Modicon M262 kontrolleria. Se tarjoaa liikkeenhallinnan lisäksi IIoT protokollat suoraan ja tietoturvallisesti. Lisäksi siitä löytyy OPC UA Client ja Server palvelut.


Katso nauhoite ja ole yhteydessä niin keskustellaan lisää. 

FI