FI
Schneider Electric

Älymodernisointi palveluna

Älymodernisointi on Schneider Electricin uusi kiinteistöautomaation päivityspalvelu, jonka avulla päivität rakennuksen automaatiojärjestelmän nykyaikaan. Saat kunnostaan viestivän, energiatehokkaan ja käyttäjille turvallisen kiinteistön.

ÄLYMODERNISOINTI ALKAA TUOTTAVUUSTARKASTELUSTA

Tuottavuustarkastelussa arvioidaan kiinteistössä oleva säästöpotentiaali. Samalla selviää korjausvelan hoitamisesta syntyvät mahdollisuudet. Automaatiojärjestelmän modernisoinnin tarve määrittyy kiinteistökohtaisesti, mutta lopputulos on kaikille sama.

Läpinäkyvä selkeä seuranta ja raportointi 

  1. Energiankulutus, säästöt ja trendiseuranta
  2. Hiilidioksidipäästöjen kehitys
  3. Kiinteistön olosuhteiden seuranta 

ÄLYMODERNISOINNIN PALVELUNA SAAT


15-20 % PIENEMMÄT ENERGIA- JA HUOLTOKUSTANNUKSET

Tietoturvallinen alustapalvelu yhdessä tekoälypohjaisen analytiikan kanssa muuttaa kiinteistön ylläpidon kalenteriohjatusta tarveperusteisemmaksi. Kiinteistön kunnon 24/7 valvonta mahdollistaa kustannustehokkaan ennakoivan huollon. Etäkäytettävä palvelu on avaintekijä tehokkaasti toimivaan kiinteistöön.

YHDEN NÄKYMÄN KOKO KIINTEISTÖTEKNIIKKAAN

Uuden teknologian pilvipalveluiden myötä saat integroitua kiinteistötekniikan yhdeksi helposti hallittavaksi näkymäksi. Kun tietoa on monipuolisesti saatavilla voit liittää kiinteistösi esimerkiksi sähkön ja lämmityksen kysynnänjoustoon. Läpinäkyvä seuranta ja raportointi parantaa myös tiedonkulkua eri kiinteistötoimijoiden välillä. Eikä lakisääteiset toistuvat testaukset pääse enää yllättämään.


OMAN AUTOMAATIOASIANTUNTIJAN KESTÄVÄN KIINTEISTÖN TUEKSI

Palvelu sisältää nimetyn automaatioasiantuntijan etätuen:
  1. Kiinteistöautomaation käytössä ja optimoinnissa
  2. Mahdollisten vikatilanteiden selvityksessä ja korjauksessa
  3. Etätarkistuksissa, huolloissa ja ohjelmistopäivityksissä


Tehdään yhdessä kiinteistökäyttäjille mieluinen kestävä ja energiatehokas rakennus. Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä.   


FI