FI
Schneider Electric

Miten voimme auttaa yritystäsi?

Tarjoamme maksutonta asiantuntijapalvelua koneiden pilviliitännän suunnitteluun ja toteuttamiseen tai liikkeenhallinnan mitoittamiseen.

Oletko suunnittelemassa koneiden liittämistä pilveen tai lisäpalveluiden myyntiä koneiden oheen? Asiantuntijamme voivat auttaa tiedon keruun suunnittelussa, tiedon siirrossa pilveen, datan optimoinnissa, tietoturvassa ja tiedon analysoinnissa. Avoimuuten perustuvat ratkaisumme soveltuvat myös olemassaolevien koneiden päivittämiseen ja tietysti uusien konesukupolvien suunnitteluun.

Asiantuntijamme tarjoavat osaamistaan kone- ja laitevalmistajien käyttöön myös optimaalisten servoratkaisujen mitoituksessa. Mitoittaessa saat laitekokoonpanon, joka sisältää servomoottorin, vaihteen, vahvistimen, lineaarijohteen ja lisätarvikkeet. Mitoitamme lineaarijohteet sekä niistä rakennetut portaalirobotit asiakaskohtaisesti räätälöitynä. Voit suunnitella esimerkiksi keskikokoisen automaattivaraston erinomaisella tarkkuudella sekä pitkällä elinkaarella.

Täytä oheinen lomake, kerro tarpeestasi ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Saksalainen konepajateollisuuden yritys Schwartmanns on yli 20 vuoden ajan hyödyntänyt etäyhteyksiä koneisiin tarjotakseen ennakoivaa tukea asiakkailleen. Katso videolta, miten Schwartmanns on onnistunut uudistamaan liiketoimintaansa Machine Advisor-pilvipalvelualustan avulla.

FI