FI
Schneider Electric

Uudet HID Signo -lukijat sisältävät mobiilitunnistautumisen vakiona

Kulunvalvonnanlaitteisiin saa nyt teknologiakumppanimme HID:in uudet Signo-lukijat, jotka sisältävät valmiiksi kulunvalvonnassa tärkeitä ominaisuuksia, kuten salattujen liikennöintiprotokollien ja natiivin mobiilitunnistautumisen tuen. Mobiilitunnistautumista ei tarvitse valita tuotteeseen erikseen, sillä NFC- ja Bluetooth-valmiudet löytyvät lukijoista vakioina.

Uusien HID Signo -lukijoiden etuna on yksinkertainen käyttöönotto ja hallinta. Laitteiden hallinta ja lukijoiden päivittäminen onnistuvat HID Origo -pilviportaalin kautta. Lukijat ovat lisäksi IP65 -luokiteltuja ja soveltuvat kapasitiivisen näppäimistön ja tiiviin rakenteensa ansiosta käytettäväksi vaativissakin olosuhteissa ilman lisätarvikkeita.

Webinaaritallenteen myötä pääset HIDin edustajan esittelyn kautta hyvin kiinni uusien lukijoiden tuottamiin hyötyihin. 

Tallenteesta saat hyödyllistä tietoa

  • mobiilitunnistautumisen turvallisuudesta 
  • kulunvalvonnan joustavammasta hallinnoinnista ja kustannushyödyistä
  • kohteista, joissa Signo -lukijoiden monipuolisuus palvelee parhaiten käyttäjiään

HID Signo -lukijat tukevat sekä Wiegand- että OSDP-protokollia. Schneider Electric tarjoaa tuen sekä uusien että vanhojen tunnisteteknologioiden käyttäjille. Lukijoiden suunnittelussa myös tuotteen ulkoasu ja käyttökokemus on huomioitu.


Kiinteistön kulunvalvonnan turvallisuustason päivittäminen onnistuu myös vaiheittain. Silloin lukijoiden päivittämisessä voidaan ensin käyttää olemassa olevaa kommunikointitapaa lukijalta kontrollerille ja päivittää sen jälkeen kontrolleri.  HID Signo lukijoista löytyy lisäksi malleja, jotka tukevat myös Esmikon 27- ja 29-bittistä liikennöintiä, joten ne voidaan liittää suoraan Esmikko-kulunvalvonnan järjestelmiin.

Täytä oheinen lomake, niin pääset englanninkieliseen tallenteeseen perehtymään syvemmin uusiin lukijoihin. 


Lisätietoja lukijoista ja kulunvalvonnastamme saat tämän lomakkeen kauttaFI