FI
Schneider Electric

Kustannustehokkaampi kiinteistö visuaalisilla suorituskykymittareilla

Uusi Suorituskykymittarit antavat kiinteistön ylläpidolle helpon ja visuaalisen näkymän talotekniikan reaaliaikaiseen tilaseurantaan.

Suorituskykymittareiden avulla voidaan havaita mahdollisia poikkeamia, toimimattomuuksia ja kehityskohteita liittyen energiankäyttöön, olosuhteisiin sekä huoltotarpeeseen.

Talotekniikan tilaseuranta on tehty helpoksi

Selainpohjaisella käyttöliittymällä seurataan kiinteistön talotekniikan tilaa reaaliajassa. Helppolukuisista suorituskykymittareista nähdään kiinteistön suorituskyvyn tilannekuva yhdellä silmäyksellä ja ongelmakohtiin voidaan puuttua nopeasti. 

Energia – Havaitse muutokset energiankulutuksessa reaaliajassa ja tunnista kiinteistön energiatehokkuuspotentiaali
Olosuhteet – Seuraa sisäolosuhteiden pysyvyyttä tavoitearvoissa ja havaitse ongelmatilanteet
Hälytykset – Tunnista ylimääräisiä kustannuksia aiheuttavat hälytykset ja seuraa ylläpito-organisaation tehokkuutta

Seurantajakson havaintojen perusteella voidaan estää energiahukkaa ja aloittaa ennaltaehkäisevät huoltotoimenpiteet.  

Tehokas työkalu SaaS-palveluna

Saat Suorituskykymittarit EcoStruxure Building Operation kiinteistönhallintajärjestelmään nyt helposti SaaS-palveluna (Software as a Service) kiinteällä kuukausimaksulla.

Tavoitettavissasi on myös Etäpalvelukeskuksen asiantuntijat, jotka auttavat talotekniikkaan liittyvissä haasteissa, vianmäärityksessä ja tarvittaessa analysoivat kehitysehdotuksia. Yli 80% rakennusautomaatioon vikatilanteista selviää Etäpalvelukeskuksen asiantuntijoiden etäyhteyden avulla. Vikatilan nopea paikallistaminen säästää huoltoyhtiöin aikaa ja vähentää vikaantumisten häiriövaikutuksia kiinteistön käyttäjille.


Täytä oheinen lomake, niin keskustellaan lisää.
FI