NO
Schneider Electric
WEBINAR 22.10  I  Overvåking og styring av elektriske anlegg

Er du ansvarlig for et bygg som er avhengig av døgnkontinuerlig drift året rundt og som ikke tåler uønsket nedetid/strømbrudd? Da vil du sette pris på å få full oversikt over anleggets energibruk i sanntid og muligheten for å reagere umiddelbart.

Hvert sekund av nedetid kan forårsake tap av fortjeneste. I noen tilfeller er ikke bare organisasjonens rykte på spill, men også menneskeliv. Uansett grad av kompleksitet trenger alle deler av det elektriske systemet pålitelig tilgang til strøm. 

EcoStruxure ™ Power SCADA Operation (PSO) er utviklet for å hjelpe anlegg som datasentre, sykehus, industrianlegg, flyplasser og elektrointensive bygg med å få mest mulig oppetid.

PSO er et unikt SCADA-system for større elektrodistribusjonsanlegg og er et sentralt element i Schneider Electrics systemarkitektur EcoStruxure Power. Med rich data-integrasjon fra tilkoblede komponenter gir PSO full kontroll i sanntid og mulighet for å styre det elektriske anlegget.

Unngå uplanlagt nedetid og stopp av produksjon, gi økt levetid på kostbart utstyr og unngå unødvendig strømforbruk!

Webinaret om PSO vil være spesielt interessant for deg som er drifts- og vedlikeholdspersonell av bygg, rådgivende ingeniør, systemintegrator, entreprenør, byggeier og brukere.


Praktisk info:

·        Dato: Tirsdag 22. oktober

·        Tid: 10.00-10.30

·        Åpent for spørsmål

Fyll inn skjemaet på denne siden for å melde deg på i dag!

Velkommen!


Med vennlig hilsen
Schneider ElectricNO