NO
High-Performance Data Center Solutions for any Business or Budget

Når skyen ikke lenger strekker til...
Null ventetid og økt sikkerhet med lokale Edge-løsninger

Vi har lenge vært opptatt av å flytte store datamengder over til skytjenester. Men det er ikke all informasjon som hører hjemme i skyen.

Opprinnelig var skyen ment for lettere innhold som e-post og sosiale medier. For de fleste av oss er det greit med en liten forsinkelse når vi venter på en e-post, men for en selvkjørende bil kan en forsinkelse på få millisekunder gi katastrofale følger!

Med stadig økende bruk av ny teknologi som IoT (Internet of Things) er det viktigere enn noensinne at dataflyten er stabil og lynrask. Når utviklingen går mot større datamengder som skal behandles i nær sanntid ser vi at rene skytjenester ikke fungerer optimalt. Schneider Electric leverer effektiv infrastruktur som behandler tung, kritisk informasjon lokalt ─ mens skyen fortsatt ivaretar lettere databehandling.

Vi har forsket på og skapt lokale Edge-løsninger for mange ulike sektorer og bransjer. Nå vil vi gjerne dele innsikten vår med deg, slik at du står bedre rustet for en IT-framtid som ikke bare ligger i skyen.

Vil du lære mer? Fyll ut skjemaet for å motta relevante nyhetsbrev og ferske rapporter. Ved å registrere deg får du automatisk tilgang på denne innsiktsrapporten om fordelene med å investere i lokale Edge-løsninger:

NO