DA
Schneider Electric

Schneider Electric Energy Audit

Vil du optimere din bygning? Schneider Electric lancerer en ny serviceportefølje, der vil hjælpe vores kunder med at tackle nutidens og fremtidens udfordringer, lige fra stigende energiomkostninger, øgede krav fra lejere, nye direktiver og ambitiøse mål for klima.

Vores nye portefølje er designet til at hjælpe ejendomsejere med at vælge den rigtige service på forskellige stadier af bygningens livscyklus: under opførelse, under drift og under renovering af bygningen.

  • Byggeri: Vi leverer ekspertise, så bygningsejere kan vælge de rigtige teknologier og tjenester til at gøre deres bygninger mere effektive. Tjenesterne er skræddersyet til bygningens behov og omfatter cloud-baserede løsninger til bygningsautomatisering, energistyring og microgrid.
  • Bygningsdrift: Vi tilbyder en bred vifte af digitale tjenester, der gør det muligt for bygningsejere at udføre nøjagtige målinger og overvågning i realtid, analysere og handle effektivt og rapportere nemt. Alt dette sikrer lavere driftsomkostninger og fuld synlighed af bygningsdata samt reduceret energiforbrug i hele bygningens livscyklus.
  • Renovering: Vi udvider også vores udvalg af tjenester til modernisering af bygninger. En af de nye tjenester er energirådgivning til optimering af bygningers energistrømme, hvilket hjælper ejendomsejere med at reducere energiforbrug betydeligt. Ved at holde bygningsteknologi og udstyr opdateret sikrer du fremtidssikrede, cybersikre og digitalt åbne systemer, der reagerer på fremtidige krav.

Med Schneider Electric som din leverandør og rådgiver får du hjælp og vejledning til at gøre dine bygninger mere energieffektive og digitaliseret - fra planlægning til implementering. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen, så kontakter vi dig!


Content Section Image Alter Text
DK