DA
Schneider Electric

Ønsker du at gøre din bygning smartere og mere energieffektiv?

I Schneider Electric har vi lanceret en ny serviceportefølje til bygningsejere, der skal reducere energiomkostningerne og forbedre deres løsninger for miljøet.

Vores nye tjenester er designet til at hjælpe bygningsejeren med at vælge den rigtige ydelse i forskellige faser af bygningens livscyklus: under opførelsen, under driften og under renoveringen af bygningen.

Vælg imellem disse services:

  • Opførelse af bygninger: Vores fagfolk leverer ekspertise til bygningsejere, så de kan vælge den rigtige teknologi og det rigtige servicevalg til at drive deres bygninger mere effektivt i hele bygningens livscyklus.
  • Bygningsdrift: Vi tilbyder et bredt udvalg af digitale tjenester, der gør det muligt for bygningsejere at måle og overvåge præcist, analysere data samt handle effektivt og rapportere nemt.
  • Renovering af bygninger: Vi udvider vores udvalg af tjenester til modernisering af bygninger. En af de nye tjenester er energirådgivning til optimering af bygningens energistrømme, som hjælper bygningsejere med at reducere bygningernes energiforbrug betydeligt.


Ved at vælge Schneider Electric som din energiekspert og teknologipartner, tilbyder vi dig klare værdiskabende tjenester, der gør din bygning mere energieffektiv og bedre for miljøet, lige fra planlægning til implementering. 

Er du interesseret i at høre nærmere om en af vores services, så efterlad dine kontaktoplysninger i formularen, og skriv i fritekstfeltet hvad du gerne vil høre mere om, så kontakter vi dig.

DK