DA
Schneider Electric

Der er nu lukket for tilmelding til VIP-event eksklusivt for Specialiserede Wiser Installatører

Praktisk information

Dato: 4. oktober i Ballerup og 5. oktober i Kolding
Tidspunkt: kl. 14:45-20:00
Hvor: Hos Schneider Electric i hhv. Ballerup og Kolding
Tilmeldingsfrist: 28. september 2022 - eller når der er fuldt booket

Det skal have sine fordele at være Specialiseret Wiser Installatør. Det er netop derfor, at vi afholder dette VIP-event for jer. 

Men hvad byder eftermiddagen og aftenen egentlig på?

Vi har allieret os med Mercedes-Benz, og sammen har vi sikret, at vi kan tilbyde jer et spændende og inspirerende program med det overordnede tema: Den intelligente og energibesparende bolig.
Og vi har selvfølgelig også samlet sammen til en lækker goodiebag og ikke mindst en fantastisk præmie til den, hvis navn bliver trukket i lodtrækningen sidst på aftenen.

Den overordnede agenda ser altså sådan ud: 
14.45-15:15: Ankomst og indskrivning
15.15-18.30: Oplæg, demoer og networking
18.30-20.00: Fælles spisning og lodtrækning

Du vil bl.a. høre et indlæg fra Mercedez-Benz, der vil fortælle om udviklingen af elbiler i bilbranchen, samt fremvise et lille udvalg af elbiler og el-varebiler.
Ud over det vil vi, fra Schneider Electric, præsentere nogle af vores løsninger, og fortælle hvordan de spiller sammen og kan integreres i det moderne hjem - med fokus på komfort, tryghed og energioptimering. Vi vil komme ind på ladestanderløsninger til boligen, eltavlen, Wiser og LK FUGA®, naturligvis.

Til at binde hele arrangementet sammen har vi inviteret David Guldager, tech ekspert hos bl.a. Go' Morgen Danmark, til at give et underholdende indspark om den intelligente bæredygtige bolig.

Vil du være den heldige?
Udover en masse god viden kan du kan også se frem til at modtage en goodiebag med lækre giveaways, og så afholder vi en lodtrækning blandt alle fremmødte om både en måneds gratis leje af en Mercedes eVito elvarebil og et Wiser smart home-system! 

Vi runder af med lidt godt til ganen
Arrangementet slutter af med fælles mad, hvor der naturligvis også er rig mulighed for at netværke samt at se nærmere på de nyeste elbiler fra Mercedes.

Gå derfor ikke glip af denne ekstraordinære mulighed for dig som Specialiseret Wiser Installatør.

OBS: Der er plads til max 100 pr. event – og det er først til mølle-princippet, der gælder. Eventet er ganske gratis - og tilmelding er bindende. Vi forbeholder os retten til at begrænse antallet af tilmeldte fra samme virksomhed, hvis der er venteliste.

DK