DA
Schneider Electric

Webinar: Sådan reducerer du CO2 og får energibesparelser med en sund elektrisk distribution


Er du interesseret i at blive klogere på, hvordan en sund elektrisk distribution kan hjælpe til energibesparelser, reduktion af CO2 og høj oppe tid? 

Så deltag i vores webinar, hvor vores vært Karsten Andersen gennemgår markedstrends og hvorfor er det vigtigt at fokusere på Energi og Power Management. 

Energi Management

Energipriserne er på himmelflugt og alle taler om CO2 reduktion og energibesparelser. Michael Thode fra Schneider Electric gennemgår, hvad du kan gøre for at reducere din CO2 udledning og spare på energien. Han zoomer ind på hvilke elementer, der kan sættes i spil og gennemgår termer som ”ISO50001” og ”Greenhouse Gas Reporting”. Michael tager også fat på, hvordan du mere konkret kommer i gang med datalogning og energistyring.

Power Management

For storforbrugere af strøm såsom datacentre, hospitaler, industri og lufthavne, er det ikke kun at reducere energien, der er vigtigt. Her ligger også oppetid og stabil drift meget højt på dagsordenen. Det er dog ingen hemmelighed, at de mange ændringer i elnettet for at imødekomme den grønne omstilling udfordrer den ellers meget stabile forsyning man hidtil har oplevet . Michael Johansen fra Schneider Electric zoomer ind på, hvordan man sørger for at have en sund elektrisk distribution, hvor der er fuld gennemsigtighed og hvor man ikke unødigt udvider sin KVA-kapacitet i stedet for at frigive eksisterende kapacitet som er optaget af ”dårlig” strøm.

Deltag på webinaret

  • Dato: 18 Maj 2022
  • Tidspunkt: 9:30 – 10:30
  • Webinarform: Teams møde


Deltag i webinaret den 18. Maj fra klokken 9:30 – 10:30 ved at udfylde formularen og trykke "Tilmeld"


DK