DA
Schneider Electric

Guide til energireduktion gennem Building Management Systemer

- Forstå tre forskellige niveauer af energireduktion i bygninger

Der er en stor gevinst at hente, i optimeringen af Building Management Systemer (BMS), når bygningens CO2-udledning skal nedbringes. Uanset om der skal bygges nyt eller renoveres, kan der med fordel tilføjes et analyselag til den software som styrer bygningens varme, køl, ventilation og lys. Dette analysela er med til at bringe energireduktionen op på højeste niveau.

Men hvordan sikrer vi, at få stillet de optimale krav, når lovgivningen ikke følger med den teknologiske udvikling?

Download denne guide og forstå forskellen på 3 niveauer af energireduktion.

De lovkrav, der i dag stilles til energibesparelser i Building Management Systemer, lever slet ikke op til det besparelsespotentiale, der eksisterer i den nyeste teknologi på markedet. Det betyder at lovgivningen ikke er ambitiøs nok, og derfor er det op til bygherrerne at stille krav til niveauet af energibesparelser når der skal renoveres eller bygges nyt.

Udfyld formularen til højre for tryk "Ja tak" og tilmeld dig til vores nyhedsbrev og få adgang til Green Buildingsrapporten, hvor du kan få et overblik over de forskellige niveauer af energireduktionsfaktorer som skal tages i betragtning, når der arbejdes med bygninger som dækkes af BR18.

Download den fulde rapport for at lære mere!


Content Section Image Alter Text
DK