BG
Schneider Electric

Стажантски програми за Умно бъдеще – Be Smart. Start Vol. 3


Вълнувате се какви са професиите на бъдещето? Решени сте да придобиете ценен опит в сферата на бързоразвиващите се иновации и технологии? Започнете сега и поставете началото на своята умна кариера с отворените стажантски позиции по програмата Be Smart. Start Vol. 3 на Шнайдер Електрик.

Ако сте студент в завършен трети курс на обучение от инженерни специалности или имате интерес да се развивате в професии и компетенции на бъдещето, заповядайте на онлайн среща на 2 февруари 2023 г. от 15 часа. Научете повече за възможностите да придобиете практически опит във високотехнологичната среда на Шнайдер Електрик. На събитието ще се запознаете с членове на екипа, успешно преминали през програмата. Те ще споделят повече за това как е протекъл техният стаж, какво са научили, какво ги е впечатлило и повече за техния кариерен път в компанията.

Програмата дава възможност на млади кадри да натрупат опит, да надградят знанията си и да влязат в света на устойчивите технологии с визия за бъдещето в разнообразни и интересни проекти – всичко това под менторството на утвърдени специалисти и отлично разработени програми за обучение.

Включете се, за да научите повече за отворените позиции:

Инженер Бизнес анализ на данни
Инженер Лийн
Инженер Решения за умни сгради
Инженер Роботика и автоматизация
Инженер Изкуствен интелект и машинно обучение
Инженер Свързаност и киберсигурност


Присъединете се на уебинара!

Thursday, February 2, 2023

15:00 - 15:45 EEST

BG