BG
Schneider Electric

3D Prototype Training: Добрите практики от индустрията


Бъдещето е тук и сега! Следващата дигитална среща от календара на Шнайдер Електрик ще ни покаже точно това.

Подбрали сме няколко компании, за които 3D принтирането не е бъдеще, а ежедневие. Те ще ни разкажат и покажат по какви проекти работят, с какви технологии и класове принтери се случва това, техните приложения и материалите, които използват.

Изключително полезно събитие в партньорство с B2N Additive Manufacturing Ecosystem, на което, заедно с широк спектър гости, ще покрием темите за 3D прототипиране, ползите за производствата, приложенията в различни индустрии и съвременните технологии.

По време на 3D Prototype Training: Добрите практики от индустрията на 15 декември 2022 от 10:00 ч. ще ви срещнем с фирма Habitadd, основателя на SteamPowered.team, ЛЕМ България, екип от ТУ София – Филиал Пловдив и още гости от сферата.

Ще чуем гледните точки на специалисти от различни индустрии и какво се изработва с 3D технологията в конкретни клиентски примери. Ще видим използваните софтуери за 3D проектиране и 3D принтиране, а също така ще надникнем LIVE в самите работилници – директно при машините.

Срещата е насочена кaкто към бизнеса, така и към образованието. Няма да пропуснем темата за това как се прилага 3D принтирането в българските учебни заведения и какви са приложенията - информацията, която ще споделим, е полезна при развитието на кадри, насочени към сферата.


Включете се в нашия уебинар!

15-Dec-22

10:00 - 11:30 EEST

BG